Står du og skal bruge en special container, kan det for mange være svært at finde ud af hvilken man skal vælge. Der er rigtig mange modifikations muligheder når vil taler containere, noget som flere og flere vælger at bruge til special løsninger. Det kan være alt lige fra et mobil køkken som vi kiggede på tidligere her på Vingle.net, til et midlertidigt klasselokale på Vingle hvor der undervises SEO og online marketing som ofte bruges til forskellige typer af webshop løsning og hjemmesider. Der er faktisk rigtig mange forskellige muligheder, og mange af dem er slet ikke relevante for de fleste. Lad os prøve se hvilke typer af special containere som der faktisk findes, eller i hvert fald kigge på et par af de mange muligheder.

Det mobile Køkken – en praktisk løsning

For mange er et mobil køkken, ikke noget man kommer til at bruge. Man har man en virksomhed med kantine eller brug for at servere mad til en begivenhed, så kan det måske komme på tale. F.eks. i forbindelse med ombygningen af vores kantine sidste år, havde vi selv meget stor glæde af et mobilkøkken. Hele ombygningen stod på i cirka 3 måneder, hvor vi ellers ikke ville kunne få andet mad end vores madpakker, hvis det ikke var fordi DC Supply A/S kom forbi og opsatte et mobil køkken til os, i en af deres containere. Køkkenet blev koblet sammen med den special container, de kalder en pavillon, men blot er 3 store containere, koblet sammen uden vægge inden i. Så et stort rum, med borde og stole hvor vi så kunne sidde og spise maden fra det mobile køkken. Så for nogle kan dette være en rigtig smart og praktisk løsning. Og skal sikkerheden være helt i top, så kan man med fordel opsætte hegn omkring sin container. F.eks. et solidt trådhegn fra Ishøj Hegn, som p.t. er en af de bedste hegnstyper du kan få. F.eks. bruges denne hegnstype også hos Vingle og andre store firmaer. Dette kan du læse mere om her på dette indlæg om kreatinpulver og kosttilskud som du finder her.

Et mobil fiskeri fabrik - en smart og praktisk special løsning

Den mobile skurvogn – overnatning og ophold

Denne special løsning ser vi temmelig ofte på de mange byggepladser rundt omkring. Mange af de klassiske grønne skurvogne i træ, er efterhånden blevet erstattet af en container skurvogn. Hvorfor dog det, er der måske en del der spørger? Jo der er faktisk et par gode grunde til at bruge en sådan metal skurvogn frem for de gamle af træ. For det første er de mere robuste, som de fleste ved, passer man jo ikke alt for godt på tingene på en byggeplads, så her er holdbarhed en vigtig faktor. De bliver heller ikke påvirket af vind og vejr på samme måde, som en der er lavet af træ. For det anden kan de stables, nogle gange op til 4 stykker oven på hinanden, som derefter kan tilgås med midlertidige trapper der følger med. Netop det med at de kan stables er vigtigt mange steder hvor der er småt med ekstra plads. Nogle af disse skurvogne fås også med solceller, så de ikke kræver ekstra strøm tilslutning. Der er ikke altid at der er ret meget overskydende plads, på en byggeplads, og der er ikke altid man har mulighed for, at kunne placere en skurvogn på vejen eller anden steds, uden for byggepladsen. Derfor er det nogle gange direkte nødvendigt med en skurvogn der kan placeres oven på hinanden.

Mobil fiskefabrik

Eksempel på en mobil fiskefabrik på Færøerne – Se videoDet smarte ved denne her løsning, er at den tåler det hårde vejr på Færøerne, og at den kan flyttes derhen hvor fiskene er. Endnu et rigtigt smart eksempel på en special container, som giver nogle muligheder man ellers ikke ville have med traditionelle løsninger.