Irritable eller sart hud? Så kan Decubal være løsningen

Vi ser her i denne artikel nærmere på hvorfor det kan være en god ide at bruge et skånsomt produkt for huden, og hvorfor et brand som dette er bedre end mange af de andre muligheder, man kan købes.

Hvorfor bruge et produkt som Decubal?

Der er faktisk en hel del fordele ved at bruge disse produkter. Mange af de billige plejer produkter og creme, indeholder farvestoffer, parfumer og andre stoffer som kan være generende for huden. Alle creme og shampooer fra Decubal er helt fri for disse. Produkterne er udviklet i samarbejde med speciallæger og hudlæger, for at udvikle et produkt som både et ekstrem skånsom for huden, men som også plejer og fugtgiver den. Så ved at bruge disse produkter passer du ikke blot på huden, du plejer den også. Faktisk er cremerne så milde, at hele familien kan bruge til dagligt. Både de helt ungen men også de gamle. Derfor er dette brand et af de førende inden for helse og hudpleje.

For mere information om helse hudpleje, se vores nye artikel om sådan får du en sund hud.

Hvilke produkter kan man få?

Der findes en del produkter i denne serie, nogle til huden, andre til hår og hovedbund, til læber og til resten af kroppen. Et par eksempler er:

  • Decubal Lipid Cream
  • Decubal Repair
  • Decubal Original Clinic Cream
  • Decubal Dry Scalp Treatment
  • Decubal Face Vital Cream
  • Decubal Body Oil

Udover disse få her, er der selvfølgelig en hel del andre, men dette er blandt de mest populære. Og med god grund, da det er tale om produkter med en dokumenteret og mærkbar effekt.

Hvor kan man købe dem?

De fleste af produkterne forhandles i special butikker som f.eks. Matas, men også flere af de større online butikker som f.eks. Helseplus eller Med24.dk har dem også på lager. Lige nu kan du f.eks. finde nogle gode Decubal tilbud her på Med24.dk – hudpleje produkter. Men vil man flere spare fragten, så overvej en lokal butik.

Original Client Cream from Decubal - fås hos med24.dk

Baggrund

Baggrunden for udviklingen af denne produkt serie, var at det faktisk var ret svært at finde produkter som var milde mod huden. Langt de fleste af de produkter som var tilgængelig i starten af 70’erne indeholdte parfume, farvestoffer og parabener, hvilket ikke altid var lige skånsomt ved hyppig brug. Derfor gik Decobal sammen med flere af de førende hudlæger på daværende tidspunkt og satte sig for at udvikle et unikt produkt, som med fordel kunne bruges hver eneste dag, både af børn og voksne. Resultatet blev den stadig populære “Original Clinic Cream”. Efterfølgende er der så kommet en del ekstra produkter til, men fælles for dem alle, er den høje kontrol og kvalitet, som gør dem både skånsomme og restituerende. De har igennem de sidste 40 år opbygget et solidt og tilfuldt brand, som kunderne har tilid til og hvor man ved at deres produkter faktisk gør en forskel. Alle produkterne er nemlig gennemtestet og har en dokumentet effekt. Noget som meget få lignende produkter har.

Er det noget for mig?

Hvor skulle du overhoved overveje at bruge disse produkter? Jeg kan give dig to grunde. Enten har du irritable eller sensitiv hud og mangler en ny crem som plejer huden og mindsker dine gener. Den anden grund er at du gerne vil forebygge gener, som disse eller hudeksem. For ikke alene er Decubal plejende, deres produkter er også forebyggende, hvilket gør at mange mødre vælger at bruge dem til deres børn, frem for hvad man nu ellers kan købe i den lokale købmand. Så hvad enten du er mand eller kvinde, ung eller gammel, så er det produkter som du med fordel kan begynde at bruge. En “Body Oil” eller “Dry Scalp Treatment” er måske ikke for alle, men deres “Original Clinic Cream” er noget som jeg stærkt vil anbefale alle at bruge. Så giv den en chance, allerede efter første tube er brugt, vil du uden tvivl kunne mærke en forskel.

En lille video om personlig kropspleje